Om foreningen

Ejendommens beliggenhed, på det hyggelige gamle Skt. Jørgensbjerg, midt mellem havnen og byens parker, har altid været eftertragtet. Lejlighederne har store vinduer og fremtræder lyse og venlige, og mange af ejerne har moderniseret lejlighederne med nye køkkener og badeværelser.

De 36 ejerlejligheder i ejerforeningen, er fordelt på 2 blokke med hver 3 opgange. Boligerne er en blanding af 1, 2, 3 og 4 værelses, som i størrelse går fra 39 - 79 m2. Alle lejlighederne har en stor altan, og en del af stuelejlighederne af direkte adgang fra altanen til de grønne fællesarealer.

Ejendommen er opført som udlejningsejendom i 1960 i gule mursten, og taget er et traditionelt sadeltag tækket med eternitplader.

Alle lejlighederne har nyere termovinduer, og ejendommen opvarmes med fjernvarme fra Roskilde Forsyning. Den udvendige vedligeholdelse af bygningerne varetages af foreningen, og bestyrelsen påser, ud fra en langsigtet vedligeholdelsesplan, at bygningerne og udenomsarealerne altid fremstår vel vedligeholdt.

Et gartnerfirma står for den løbende ren- og vedligeholdelse af arealerne året rundt.

Der er en række fælles faciliteter, eksempelvis vaskekælder, cykelkælder, beboerlokale og andet, man som ejer kan gøre brug af. Nærmere oplysninger finder du under punktet Informationer her på hjemmesiden.